Υλοποίηση ενημερωτικών portals

Καλύπτουμε απόλυτα το δημοσιογραφικό σας έργο και τις ανάγκες των επισκεπτών σας

Ενδιαφέρομαι για κατασκευή ειδησεογραφικού ιστοτόπου


Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

Εξειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων και εφαρμογών και στην προβολή και προώθηση επιχειρήσεων μέσω διαδικτύου. Η άρτια καταρτισμένη ομάδα μας, αποτελούμενη από εμπνευσμένους web designers & web developers υψηλών προδιαγραφών και εξειδικευμένους marketeers, είναι ικανή να παρέχει αποτελεσματικές υπηρεσίες στους συνεργάτες που θα μας εμπιστευθούν, με μοναδικό σκοπό να οδηγηθούμε από κοινού στην επιτυχία.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ PORTALS

Τα ειδησεογραφικά & ενημερωτικά portals είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, καθώς παρέχουν εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία, όλο το εικοσιτετράωρο. Επιπλέον, η ενσωμάτωση ενός μεγάλου όγκου ειδήσεων, ποικίλης θεματολογίας, από όλες τις γωνιές του κόσμου, τα κάνει ιδιαίτερα απαιτητικά.

Το Artinorama είναι σε θέση να ανταπεξέλθει άριστα στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς, προσφέροντάς σας εξειδικευμένες υπηρεσίες ενημερωτικών portals, ειδησεογραφικών websites και digital magazines. Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε ενότητες ενημέρωσης, φιλικές προς το χρήστη, εύκολες στην πλοήγηση, με εξαιρετικά γρήγορη φόρτωση δεδομένων. Εφαρμόζουμε διαρκώς λειτουργικές επεκτάσεις, ώστε να βρίσκεστε πάντοτε στο κέντρο της τεχνολογικής επικαιρότητας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Σε συνεργασία με τους πλέον εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου (κειμενογράφους - μεταφραστές - φωτογράφους), αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και με ακρίβεια χρόνου, να δημιουργήσουμε και να καταχωρήσουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, σε οποιαδήποτε γλώσσα επιθυμείτε.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η συνεργασία μας σαφώς και δεν τελειώνει με την παράδοση του project σας. Παραμένουμε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν αντιμετωπίσετε, υποστηρίζοντας σας τεχνικά, εκπαιδευτικά, αλλά και συμβουλευτικά. Σας ενημερώνουμε διαρκώς σχετικά με νέες τεχνολογίες και σας προτείνουμε τους κατάλληλους τρόπους προώθησης και προβολής της ιστοσελίδας σας.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (WEB HOSTING - DOMAIN - SSL)

Στο Artinorama - Δημιουργικό γραφείο αναλαμβάνουμε υπηρεσίες Web Hosting, Domain, SSL, προσεκτικά βελτιστοποιημένες, με έμφαση στο υψηλό uptime, την ταχύτητα, την ασφάλεια και την extreme υποστήριξη σε servers της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Το hosting του artinorama χαρακτηρίζεται ιδανικό, διότι παρέχει τεχνική υποστήριξη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένου και του συχνού backup του website σας. Επιπλέον είναι αξιόπιστο, αφενός γιατί η ιστοσελίδα σας φορτώνει εξαιρετικά γρήγορα και αφετέρου γιατί δεν πέφτει ποτέ απροειδοποίητα.

Σύvδεση με Google Analytics

Για να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο ότι συμβαίνει στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Πιστοποιητικά SSL

Εγγυόμαστε την ασφαλή ανταλλαγή των δεδομένων σας, αποτρέποντας την υποκλοπή τους από κακόβουλους χρήστες

Responsive design

Προσαρμοσμένο περιβάλλον χρήστη για όλες τις συσκευές και όλους τους περιηγητές (browsers)

Τεχνική υποστήριξη

24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες σας

Σχεδιασμός & ανάπτυξη ενημερωτικού portal


Θα χαρούμε ιδιαίτερα να συνεργαστούμε μαζί σας
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας δώσουμε την προσφορά μας.