Σχεδιασμός ανάπτυξη ιστοσελίδων

Σχεδιασμός & ανάπτυξη ιστοσελίδων

Ενδιαφέρομαι για ιστοσελίδα


Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

Εξειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων και εφαρμογών και στην προβολή και προώθηση επιχειρήσεων μέσω διαδικτύου. Η άρτια καταρτισμένη ομάδα μας, αποτελούμενη από εμπνευσμένους web designers & web developers υψηλών προδιαγραφών και εξειδικευμένους marketeers, είναι ικανή να παρέχει αποτελεσματικές υπηρεσίες στους συνεργάτες που θα μας εμπιστευθούν, με μοναδικό σκοπό να οδηγηθούμε από κοινού στην επιτυχία.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η φιλοσοφία μας

Στο Artinorama η δημιουργία της ιστοσελίδας σας είναι εξαιρετικής σημασίας, καθώς είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την ανάπτυξη της ψηφιακής σας περιουσίας. Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε websites, τα οποία εξυπηρετούν απόλυτα τις ανάγκες των πελατών μας και αναβαθμίζουν συνολικά την εικόνα της επιχείρησής τους. Δίνουμε ιδιαίτερη βάση στους δικούς σας ξεκάθαρους στόχους, αλλά και στις αξίες που εκφράζουν την εταιρεία σας διαχρονικά.

Ιστοσελίδες που κερδίζουν πελάτες

Αφού κατανοήσουμε και αποσαφηνίσουμε τους στόχους της επιχείρησής σας και αναλύσουμε λεπτομερώς τον διαδικτυακό ανταγωνισμό, προχωρούμε στην δημιουργία της δυναμικής σας ιστοσελίδας. Θα σχεδιάσουμε και θα αναπτύξουμε για την εταιρεία σας ένα μοντέρνο website, φιλικό προς τον επισκέπτη, προσαρμοσμένου περιβάλλοντος (responsive design) για όλες τις κινητές συσκευές (mobile friendly) και όλους τους περιηγητές (cross browser design) και συμβατό με τις προδιαγραφές των μηχανών αναζήτησης.

Επενδύστε σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι εξαιρετικής σημασίας για την ανάπτυξη της ψηφιακής σας περιουσίας. Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί πρέπει να δείξετε την απαραίτητη σοβαρότητα και υπευθυνότητα, όπως θα κάνατε με οποιαδήποτε επιχειρηματική σας επένδυση. Μην καταφεύγετε σε πρόσκαιρες "φθηνές" λύσεις, οι οποίες θα βλάψουν το κύρος της εταιρείας σας ή θα ζημιώσουν την ίδια σας την επένδυση. Ενημερωθείτε σωστά, ερευνήστε και επιλέξτε σύμφωνα με τις πραγματικές σας ανάγκες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Σε συνεργασία με τους πλέον εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου (κειμενογράφους - μεταφραστές - φωτογράφους), αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και με ακρίβεια χρόνου, να δημιουργήσουμε και να καταχωρήσουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η συνεργασία μας σαφώς και δεν τελειώνει με την παράδοση του project σας. Παραμένουμε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν αντιμετωπίσετε, υποστηρίζοντας σας τεχνικά, εκπαιδευτικά, αλλά και συμβουλευτικά. Σας ενημερώνουμε διαρκώς σχετικά με νέες τεχνολογίες και σας προτείνουμε τους κατάλληλους τρόπους προώθησης και προβολής της ιστοσελίδας σας.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (WEB HOSTING - DOMAIN - SSL)

Στο Artinorama - Δημιουργικό γραφείο αναλαμβάνουμε υπηρεσίες Web Hosting, Domain, SSL, προσεκτικά βελτιστοποιημένες, με έμφαση στο υψηλό uptime, την ταχύτητα, την ασφάλεια και την extreme υποστήριξη σε servers της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Το hosting του artinorama χαρακτηρίζεται ιδανικό, διότι παρέχει τεχνική υποστήριξη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένου και του συχνού backup του website σας. Επιπλέον είναι αξιόπιστο, αφενός γιατί η ιστοσελίδα σας φορτώνει εξαιρετικά γρήγορα και αφετέρου γιατί δεν πέφτει ποτέ απροειδοποίητα.


Σύvδεση με Google Analytics

Για να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο ότι συμβαίνει στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Πιστοποιητικά SSL

Εγγυόμαστε την ασφαλή ανταλλαγή των δεδομένων σας, αποτρέποντας την υποκλοπή τους από κακόβουλους χρήστες

Responsive design

Προσαρμοσμένο περιβάλλον χρήστη για όλες τις συσκευές και όλους τους περιηγητές (browsers)

Τεχνική υποστήριξη

24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες σας

Δείγματα εταιρικών ιστοσελίδων

Σχεδιασμός & ανάπτυξη ιστοσελίδας


Θα χαρούμε ιδιαίτερα να συνεργαστούμε μαζί σας
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας δώσουμε την προσφορά μας.