Γραφιστική δημιουργία εικόνας προϊόντων & συσκευασιών τροφίμων

Δημιουργούμε λύσεις συσκευασίας 

Ενδιαφέρομαι για σχεδιασμό συσκευασίας

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

Η δημιουργική ομάδα του artinorama, αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα των γραφικών τεχνών, οι οποίοι παρακολουθούν και ενημερώνονται ανελλιπώς για τις σύγχρονες οπτικοακουστικές τάσεις, έτσι ώστε τα σχέδια που δημιουργούνται για τους πελάτες μας να χαρακτηρίζονται από καινοτομία, υψηλή αισθητική και μοναδικότητα. Κατά τη διάρκεια του εκάστοτε έργου, το δημιουργικό μας τμήμα βρίσκεται σε συνεχή επαφή μαζί σας, προκειμένου να κατανοήσει την φιλοσοφία της επιχείρησής σας και το κοινό στο οποίο αυτή απευθύνεται, με σκοπό να αναπτύξει μια σειρά στοχευμένων εικαστικών προτάσεων, που θα αποφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΕΤΙΚΕΤΑ

Δημιουργούμε για την επιχείρησή σας την ταυτότητα και το προφίλ που της ταιριάζει, λαμβάνοντας υπόψιν τις πραγματικές σας ανάγκες, για την ανάδειξη -προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Η δημιουργία συσκευασίας αφορά στο σχεδιασμό ενός περιέκτη (μπουκάλι, βάζο, κονσέρβα, κουτί κ.λπ.), και των γραφικών που τον περιβάλλουν (σχεδιασμός ετικέτας, περιτυλίγματος κ.α.). Δηλαδή στη μελέτη και το γραφιστικό σχεδιασμό της συνολικής εικόνας ενός προϊόντος (τροφίμων, ποτών, καλλυντικών κ.α.).

Μας εμπιστεύτηκαν το μοναδικό σχεδιασμό της συσκευασίας - ετικέτας τους

Σχεδιασμός συσκευασίας


Θα χαρούμε ιδιαίτερα να συνεργαστούμε μαζί σας
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας δώσουμε την προσφορά μας.