Εταιρική κάρτα

Σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας

Ενδιαφέρομαι για εταιρική κάρτα

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

Η δημιουργική ομάδα του artinorama, αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα των γραφικών τεχνών, οι οποίοι παρακολουθούν και ενημερώνονται ανελλιπώς για τις σύγχρονες οπτικοακουστικές τάσεις, έτσι ώστε τα σχέδια που δημιουργούνται για τους πελάτες μας να χαρακτηρίζονται από καινοτομία, υψηλή αισθητική και μοναδικότητα. Κατά τη διάρκεια του εκάστοτε έργου, το δημιουργικό μας τμήμα βρίσκεται σε συνεχή επαφή μαζί σας, προκειμένου να κατανοήσει την φιλοσοφία της επιχείρησής σας και το κοινό στο οποίο αυτή απευθύνεται, με σκοπό να αναπτύξει μια σειρά στοχευμένων εικαστικών προτάσεων, που θα αποφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Δημιουργούμε για την επιχείρησή σας την ταυτότητα και το προφίλ που της ταιριάζει, λαμβάνοντας υπόψιν τις πραγματικές σας ανάγκες, για την ανάδειξη -προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Οι επαγγελματικές κάρτες χρησιμοποιούνται για να προβάλουν την επιχείρηση μας ή την επαγγελματική μας ιδιότητα, τις υπηρεσίες που παρέχουμε ή τα προϊόντα που εμπορευόμαστε. Επιπλέον, εκεί αποτυπώνονται όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται ο υποψήφιος πελάτης ή ο συνεργάτης, ώστε να επικοινωνήσει μαζί μας. Αποτελούν στην ουσία τη βιτρίνα της επιχείρησης μας και είναι ένα σπουδαίο έντυπο μέσο για την αύξηση του πελατολογίου μας και την άμεση επικοινωνία μας με τρίτους που μας αφορούν. Έτσι λοιπόν, η ορθή επιλογή του περιεχομένου, των γραμμών, των χρωμάτων, του χαρτιού, του μεγέθους και των γραμματοσειρών, μας επιτρέπει να μεταφέρουμε πλήρως το μήνυμα που επιθυμούμε. Μια σωστή επαγγελματική κάρτα είναι η επέκταση του brand σας, που μεταφέρει τις πληροφορίες με έναν μοναδικό, δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο.

Ξεχωρίστε με την εταιρική σας κάρτα

Σχεδιασμός εταιρικής κάρτας


Θα χαρούμε ιδιαίτερα να συνεργαστούμε μαζί σας
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας δώσουμε την προσφορά μας.